Irodánkban közel harminc éves utaztatói tapasztalatunkat állítjuk ügyfeleink szolgálatába. Teljes körű szolgáltatást kínálunk: menetrendszerinti és fapados repülőjáratokra, vonatra is biztosítunk helyfoglalást, megkeressük az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő szállást, segítséget nyújtunk a gépkocsibérlésben, valamint utazási biztosítást is kínálunk. Ezen felül incentive utak szervezésében, belépőjegyek beszerzésében is a rendelkezésükre állunk. 
 
Ügyfeleink igényeit figyelembe véve minden esetben az adott útvonalra és időpontra lehető legkedvezményesebb díjtételt alkalmazzuk. Az utazáshoz szükséges dokumentumokat a megbeszélt időpontra leszállítjuk, vagy elektronikus úton a megrendelő által megadott e-mail címre küldjük.
 
Együttműködési megállapodás kötése esetén vállaljuk, hogy ügyeleti telefonszámunkon a nap 24 órájában elérhetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy az utazás során esetleg felmerülő problémák megoldásában lehetőség szerint segítséget nyújthassunk. 
 
 
Cégünk másik fő profilja az angliai nyelvtanfolyamok értékesítése. Irodánk számos nagy hírű angliai nyelviskolával áll kapcsolatban, ahová a kiutazással együtt kínáljuk a különböző nyelvtanfolyamokat, közvetítői felár nélkül, akár az iskola hivatalos árainál olcsóbban is.

Néhány példa kínálatunkból:
- Yorkshire-ben az intenzív angol nyelvoktatás mellett professzionális golfoktatásban is lehetőség van részt venni.
- A Suffolkban található bentlakásos intézmény elsősorban a 12-17 év közötti korosztályt várja nyári kurzusain és hosszabb, iskolarendszerű tanfolyamain.
- Brightonban akár az egész család számára lehetőség van nyelvtanfolyamon részt venni.
- A londoni nyelviskola a város számos pontján kínál kurzusokat, és a családoknál vagy aparmanban történő elhelyezésben is segítséget nyújt.
- Anglia több nagyvárosában is lehetőség van akár egy hetes kurzusokon is részt venni a legkülönbözőbb konstrukcióban.
 
További kínálatunkból
Kiemelt ajánlatunk

Heti ajánlatunk!

részletek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha szeretne mindig értesülni a legjobb utazási lehetőségekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

név:
e-mail:
feliratkozok